Kutse pressikonverentsile

Pressiteade
29.09.2003

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit korraldab teisipäeval, 30. septembril kell 13.00  Radisson SAS Hotellis pressikonverentsi, andmaks ülevaadet Eesti ehitusmaterjalide turul betoonisektoris toimuvast ning valgustamaks trende edaspidiste arengute suhtes.

Betoon, kui kodumaine, keskkonnasõbralik ja pikaajaline ehitusmaterjal on leidmas Eesti ehitusmaastikul järjest laialdasemat kasutamist, millest annavad tunnistust ka igaaastased kasvuprotsendid nii tsemendi, kui ka betoontoodete realiseerimisel.

Betoon on oluline kodumaine ehitusmaterjal, mille kõik põhikomponendid saadakse Eesti maavaradest. Hästi vormitava ehitusmaterjalina on betoon lisaks tööstus- ja olmeehitustes järjest rohkem leidmas kasutust ka elamuehituses.

Pressikonverentsil esinevad:

Enno Rebane – Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevdirektor,

Jan Owren – AS Kunda Nordic Tsement tegevdirektor,

Toomas Vainola – AS Rudus Eesti juhatuse esimees,

Jaan Valbet – AS E-Betoonelement tegevdirektor.

Pressikonverents toimub Radisson SAS Hotelli 24. korruse konverentsiruumides  „Copenhagen+Stockholm“, algusega kell 13.00.

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit (asut. 1993. a.) on ehitusmaterjalide tootmise ja müügiga tegelevate ettevõtjate ühendus, kuhu kuulub 52 ettevõtet. Liidu liikmete ehitusmaterjalide realiseerimise netokäive oli 2002. a. üle 2,9 miljardi krooni.

Lisainformatsioon:

Enno Rebane, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevdirektor
Tel.: 648 1918; gsm: 051 82 662; e-post: eetl@hot.ee

Toomas Kään, suhtekorraldusettevõtte In Nomine konsultant
Tel.: 630 7530; gsm: 050 10 715; e-post: toomas@innomine.ee

www.hot.ee/eetl

This site is registered on wpml.org as a development site.